About

 

dj-seranSeran van Wijk aka Seran ‘The Rough and Tough Rider’ is al op vroege leeftijd begonnen in de muziek industrie. Eerst als locale DJ en van locale DJ naar de Radio als Radio DJ. Dit deed hij regionaal bij ZFM 96.2 radio/tv/internet en later landelijk op Curacao en Bonaire voor DolfijnFM. Daarnaast was hij 3 seizoenen te zien in als host in het best bekeken TMF programma “TMF Clubcam”. Naast Radio DJ maakte hij ook zijn entree als DJ voor de grotere clubs en discotheken. Na 6 jaar resident te zijn geweest bij Mega Discotheek Locomotion Plaza y Festival zat er meer in. Door de kwaliteiten als dj skillz en sublieme track keuze staat één ding vast: Iedereen gaat LOS!                                           

Het zat er al in…The Sound, The Feeling en The Quality alleen is hij nu verder gegaan. Dit door freaky scratchen, pumping beats, groovy melodies, incredeble loops en unbelieveble live remixes! Allround als de Partysquad, Rough and Tough als DJ Chuckie!

Seran kenmerkt zich met genres van Raw Urban tot Sexy House en van Spicy Latin tot Dance-a-ble Classics! Seran ook wel ‘The Rough and Tough Rider’ staat voor alleen de dikste beat in da mix! Voeg aan dit alles nog The MC Skillz and A lot of NRG! Dat is Seran!


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/artistic/domains/djseran.com/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405